Welkom op de website van openbare basisschool De Schatgraaf

De Schatgraaf is een openbare basisschool in de wijk Schuytgraaf in Arnhem. Op deze school is ieder kind welkom waaraan we passend onderwijs kunnen bieden.

De Schat staat voor het ontdekken van de rijkdom aan kwaliteiten en talenten die eenieder in zich heeft.Graaf betekent waterloop, de ‘stroom’ waarlangs een brede ontwikkeling kan verlopen.

Op deze website vindt u informatie over het onderwijs op De Schatgraaf, het team en de thema's en activiteiten die centraal staan in deze periode. Onder 'Informatie' kunt u een exemplaar van onze schoolgids downloaden.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informatieochtenden op De Schatgraaf
Voor wie wil komen kennismaken met onze school, houden wij In het schooljaar 2014-2015 een aantal informatieochtenden. U kunt zich hiervoor a
anmelden via info@schatgraaf.nl. 
Voor dit schooljaar staat er nog één informatieochtend gepland op woensdag 25 maart 2015, van 9:00 tot 10:30 uur.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent een informatieochtend te bezoeken maar wel graag meer over onze school wilt weten, kunt u contact opnemen via info@schatgraaf.nl of telefonisch via 026-389 10 08.

Filmpje iXperium
Er is een leuk en interessant filmpje opgenomen op onze school over ICT in het onderwijs en onze samenwerking met het iXperium. Klik hier om het filmpje te bekijken.

 

Om onze website te verbeteren maken we graag gebruik van uw suggesties en opmerkingen.
Mail ze aan info@schatgraaf.nl!