Welkom op de website van openbare basisschool De Schatgraaf
 
 De Schatgraaf is een openbare basisschool in de wijk Schuytgraaf in Arnhem. Op deze school is ieder kind welkom waaraan we passend onderwijs kunnen bieden.

De Schat staat voor het ontdekken van de rijkdom aan kwaliteiten en talenten die eenieder in zich heeft.Graaf betekent waterloop, de ‘stroom’ waarlangs een brede ontwikkeling kan verlopen.

Op deze website vindt u informatie over het onderwijs op De Schatgraaf, het team en de thema's en activiteiten die centraal staan in deze periode. Onder 'Informatie' kunt u een exemplaar van onze schoolgids downloaden.

 


 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nieuwe website 
Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe website. Excuses voor de verouderde informatie.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Informatieochtenden op De Schatgraaf

Voor wie wil komen kennismaken met onze school, houden wij ieder schooljaar een aantal informatieochtenden. Deze ochtenden duren van 9:00 - 10:30 u en worden gehouden op woensdagen. 
Voor het schooljaar 2017-2018 staan de informatieochtenden gepland op:
* 31-01-2018
* 21-03-2018
* 25-04-2018
* 20-06-2018

Wanneer deze dagen u niet schikken, kunt ook een afspraak maken voor 
een vrijblijvend kennismakingsgesprek met rondleiding. U kunt ons bereiken via info@schatgraaf.nl of telefonisch via 026-389 10 08.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Filmpje 'Wij zijn De Schatgraaf'.
Om u een beeld te geven van wie wij zijn en wat wij doen, hebben wij een promotiefilmpje gemaakt. Klik hier om deze te bekijken.

Filmpje iXperium
Er is een leuk en interessant filmpje opgenomen op onze school over ICT in het onderwijs en onze samenwerking met het iXperium. Klik hier om het filmpje te bekijken.

Om onze website te verbeteren maken we graag gebruik van uw suggesties en opmerkingen.
Mail ze aan info@schatgraaf.nl!