Welkom op de website van openbare basisschool De Schatgraaf
 
 De Schatgraaf is een openbare basisschool in de wijk Schuytgraaf in Arnhem. Op deze school is ieder kind welkom waaraan we passend onderwijs kunnen bieden.

De Schat staat voor het ontdekken van de rijkdom aan kwaliteiten en talenten die eenieder in zich heeft.Graaf betekent waterloop, de ‘stroom’ waarlangs een brede ontwikkeling kan verlopen.

Op deze website vindt u informatie over het onderwijs op De Schatgraaf, het team en de thema's en activiteiten die centraal staan in deze periode. Onder 'Informatie' kunt u een exemplaar van onze schoolgids downloaden.

 


 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informatieochtenden op De Schatgraaf
Voor wie wil komen kennismaken met onze school, houden wij ieder schooljaar een aantal informatieochtenden. 
Deze ochtenden duren van 9:00 - 10:30 u en staan gepland op woensdagen. Dit schooljaar kunt u er nog één bezoeken:

29-06-2016

Wij verzoeken u zich van te voren aan te melden via info@schatgraaf.nl. 


Wanneer deze datum u niet uitkomt of wanneer u contact met ons wenst, kunt u ons bereiken via info@schatgraaf.nl of telefonisch via 026-389 10 08. U kunt dan vragen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek met rondleiding.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Filmpje Nationaal Schoolontbijt
Onze school is uitgekozen om met de groepen 7 en 8 de landelijke aftrap van het Nationaal Schoolontbijt bij te wonen. Er is een mooi filmpje gemaakt van deze opening die door Linda de Mol werd gepresenteerd. 
Klik hier om het filmpje te bekijken.

Filmpje iXperium
Er is een leuk en interessant filmpje opgenomen op onze school over ICT in het onderwijs en onze samenwerking met het iXperium. Klik hier om het filmpje te bekijken.

 

Om onze website te verbeteren maken we graag gebruik van uw suggesties en opmerkingen.
Mail ze aan info@schatgraaf.nl!