Welkom op de website van openbare basisschool De Schatgraaf
 
 De Schatgraaf is een openbare basisschool in de wijk Schuytgraaf in Arnhem. Op deze school is ieder kind welkom waaraan we passend onderwijs kunnen bieden.

De Schat staat voor het ontdekken van de rijkdom aan kwaliteiten en talenten die eenieder in zich heeft.Graaf betekent waterloop, de ‘stroom’ waarlangs een brede ontwikkeling kan verlopen.

Op deze website vindt u informatie over het onderwijs op De Schatgraaf, het team en de thema's en activiteiten die centraal staan in deze periode. Onder 'Informatie' kunt u een exemplaar van onze schoolgids downloaden.

 


 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informatieochtenden op De Schatgraaf
Voor wie wil komen kennismaken met onze school, houden wij ieder schooljaar een aantal informatieochtenden. Deze ochtenden duren van 9:00 - 10:30 u en worden gehouden op woensdagen. 
Voor het schooljaar 2016-2017 staan er geen informatieochtenden meer gepland, maar u kunt 
ons bereiken via info@schatgraaf.nl of telefonisch via 026-389 10 08. U kunt dan vragen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek met rondleiding.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Filmpje 'Wij zijn De Schatgraaf'.
Om u een beeld te geven van wie wij zijn en wat wij doen, hebben wij een promotiefilmpje gemaakt. 
Klik hier om deze te bekijken.

Filmpje Nationaal Schoolontbijt
Onze school is uitgekozen om met de groepen 7 en 8 de landelijke aftrap van het Nationaal Schoolontbijt bij te wonen. Er is een mooi filmpje gemaakt van deze opening die door Linda de Mol werd gepresenteerd. 
Klik hier om het filmpje te bekijken.

Filmpje iXperium
Er is een leuk en interessant filmpje opgenomen op onze school over ICT in het onderwijs en onze samenwerking met het iXperium. Klik hier om het filmpje te bekijken.

Om onze website te verbeteren maken we graag gebruik van uw suggesties en opmerkingen.
Mail ze aan info@schatgraaf.nl!